Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Ny distriktssjef i Skanska Møre og Romsdal

20/09/2023, 09:36
Ny distriktssjef i Skanska Møre og Romsdal
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Arne Lundvang har vært ansatt i Skanska siden 2007 og har hatt en rekke ulike roller i selskapet. Nå vil han bruke sin brede erfaring til å bygge opp en robust prosjektportefølje i Møre og Romsdal.

Arne er opprinnelig fra Ålesund og har også bodd i hjembyen siste årene. Han kommer fra en jobb som tilbudsleder og prosjektutvikler for store og komplekse prosjekter nasjonalt, og har blant annet hatt sentrale roller i prosjektene høyblokken i regjeringskvartalet, Nybygg psykisk helse Kristiansand og Spektrum-prosjektet i Oslo. Nå blir det heldigvis slutt på ukependlingen til jobben i Oslo:

– Jeg er takknemlig for tilliten og gleder meg til å ta fatt på arbeidet med å utvikle distriktet videre sammen med gode kollegaer på kontorene våre i Ålesund og Molde, forteller Arne Lundvang.

Selv om markedet er krevende for øyeblikket så er han overbevisst om at det ligger et uforløst potensial for Skanska i Møre og Romsdal, særlig innenfor utvikling og bygging av klima- og energieffektive bygg:

– Vi har god oversikt over det tilgjengelige markedet i Møre og Romsdal og ser at det er rom for en aktør med vår spisskompetanse innen tidligfase, klima og miljø. Vårt mantra er å maksimere verdi for kunden gjennom byggeprosessen og det gjør vi best når vi som entreprenør kommer tidlig inn i prosjekter, så vårt hovedfokus blir prosjekter med tidlig entreprenørinvolvering og samspill.

Distrikt Møre og Romsdal er en del av Skanska region Midt/ Nord og regiondirektør Trond Krogstadmo er glad for å få Arne inn i ledergruppen i regionen:

– Med Arne får vi en leder som har solid erfaring og kompetanse både innen tidligsfase-arbeid og produksjon på byggeplass. Han er dyktig i kundedialogen og vet hva som skal til for å både finne, vinne og gjennomføre gode prosjekter med fornøyde kunder. Med hans pågangsmot, erfaring og ikke minst kompetanse har vi alle forutsetninger for å etablere en robust prosjektportefølje i Møre og Romsdal.

Arne Lundvang tar formelt over som distriktssjef 1. oktober. 

#ny på jobb #skanska
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0