Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Ny konserndirektør for digitalisering i Norconsult

28/02/2023, 13:09
Ny konserndirektør for digitalisering i Norconsult
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Kathrine Duun Moen har siden 2020 vært konserndirektør for Technogarden, som er en del av Norconsult-konsernet. Nå overtar hun som konserndirektør for Norconsult Digital, skriver selskapet i en pressemelding.

Duun Moen har erfaring fra telekom- og energibransjen, nærmere bestemt som ansvarlig for forretningsutvikling og IT i Relacom og blant annet som innovasjonsdirektør i Statkraft. Tidligere har hun også hatt en lederstilling i Forsvaret der hun var ansvarlig for utvikling av samarbeid med privat næringsliv for å øke beredskapsevnen i det norske forsvaret.

I tillegg har Duun Moen mange års erfaring fra konsulentbransjen som rådgiver i EY og Arthur Andersen, og hun er utdannet sivilingeniør i kjemi fra NTH (nå NTNU).

Viktige satsningsområder

– Jeg er veldig fornøyd med at Kathrine har takket ja til å lede forretningsområdet Digitalisering (NoIS, Astando og Pure Logic) og videreutvikle selskapet i årene som kommer. Både Digitalisering og Technogarden er viktige satsningsområder for Norconsult fremover. Med bakgrunn som sivilingeniør, og med erfaring fra både privat og offentlig sektor, har hun verdifull bakgrunn, kompetanse og erfaring, samtidig som hun vil bringe nye perspektiver til virksomheten, sier konsernsjef Egil Hogna.

NoIS (Norconsult Informasjonssystemer) utvikler, markedsfører og leverer helhetlige IKT-løsninger for planlegging, prosjektering, bygging og forvaltning av infrastruktur og eiendom. Technogarden er en ledende kompetanseleverandør innen rådgivende ingeniørtjenester, telekom/digitalisering, IT og prosjektledelse. Begge selskapene har virksomhet i Norge og Sverige, med til sammen 24 kontorer.

– IT, konsulent- og rådgivningsbransjen står overfor spennende muligheter i fremtiden. NoIS, Astando og Pure Logic har bransjeledende kompetanse og er godt rustet til å ta nye steg og markedsandeler. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kollegaer, og ser frem til å bidra til videre utvikling sammen med resten av organisasjonen, sier Kathrine Duun Moen.

#ny på jobben
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0