Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Ny landssjef i TOOLS Norge

31/05/2024, 08:00
Ny landssjef i TOOLS Norge
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Vi er svært fornøyde med at Kjell Vidar har takket ja til stillingen som landssjef i TOOLS AS. Han har alle de kvaliteter som skal til for å fylle sin nye posisjon på en utmerket måte, samt utvikle og styrke TOOLS videre fremover, sier Clein Ullennvik, konsernsjef i Alligo.

Kjell Vidar Dokken har lang fartstid og erfaring fra bransjen, og kommer i dag fra stillingen som direktør i Byggmakker. Før dette arbeidet han i lignende roller i Ahlsell innen divisjon industri og bygg og Staples.

Forhåndsvis i ny fane

– Jeg gleder meg og ser virkelig frem til å lede TOOLS AS. Jeg har alltid hatt et veldig godt inntrykk av TOOLS. Både fordi det arbeider veldig dyktige mennesker der, og at TOOLS som selskap har en solid og ledende posisjon innen industrisegmentet, sier Kjell Vidar Dokken.

– Bredden i TOOLS og Alligos tilbud er noe av det jeg ser frem til å jobbe med. Ved å tilby alt fra klær og vern til verktøy, forbruksvarer og industrikomponenter utgjør man en utrolig viktig del av kundenes arbeidshverdag. Det innebærer at vi lever, lykkes og står sammen med kundene i tykt og tynt, legger Kjell Vidar Dokken til.

Kjell Vidar Dokken tiltrer sin stilling 12.august 2024.

#ny på jobb #tools
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0