Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Ny leder for prosjektledelse

22/03/2024, 11:00
Ny leder for prosjektledelse
Henning Karlsen skal lede divisjonen for prosjektledelse i Rambøll Bygg fra 1. april. Foto: Melisa Fajkovic.
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Divisjonen Henning Karlsen skal lede, teller i dag i overkant av 100 ansatte, og har et mål om vekst for å bidra til best mulig prosjektgjennomføring i Rambølls byggeprosjekter. 

– Jeg er veldig glad for at vi får Henning inn i denne rollen, sier direktør for Bygg, Bjørn Tore Landsem. Han er en trygg leder som kjenner organisasjonen etter å ha vært konstituert divisjonsleder siden juni 2023, og Chief Operations Excellence i nettopp Bygg- divisjonen.  

– Henning vil få en viktig rolle og stor påvirkning på hvordan vi gjennomfører prosjekter, til det beste for både kundene og Rambøll. Prosjektlederrollen og prosjekteringslederrollen med tilhørende støttefag, blir slik jeg ser det, enda viktigere når vi nå skal gjennomføre både flere og større prosjekter for nøkkelkundene våre, sier Bjørn Tore Landsem.  

Henning Karlsen gleder seg til å ta fatt på rollen.
– Dette er en organisasjon som virkelig vil noe, forteller han. Jeg ønsker å ta noen dypdykk, drive transformasjon og utvikling av organisasjon i Norge, men også i tett samarbeid med den den globale organisasjonen.

–Prosjektlederne skal bli de nye rockestjernene i Rambøll. Det er vel ikke ofte at noen beskriver oss ingeniører som rockestjerner, men med det mener jeg at prosjektlederrollen må frem i rampelyset og foran på scenekanten. Som kundens viktigste partner er de frontfigurer i prosjektene, og de er minst like viktig internt – med ansvar for at bandet leverer som de skal. Vi er klare til å både ta og forvalte det ansvaret, avslutter Henning Karlsen.

#ny på jobb #rambøll
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0