Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Ny leder i Probea

2/01/2024, 14:26
Ny leder i Probea
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Mathiesen er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har 15 års erfaring fra bransjen, som byggetekniker og seksjonsleder i Rambøll og har de siste 3 årene vært ansatt som prosjektleder i Probea.

– Jeg brenner for prosjektledelse der alle aktører, fra byggherre til håndverker, samhandler og jobber mot et tydelig felles mål. Jeg forsøker alltid å se helheten, og huske at vi bygger for fremtidige brukere. Jeg lærte tidlig i karrieren at et byggeprosjekt starter med mennesker og slutter med mennesker. Det er så viktig å ikke glemme når prosjektene er på sitt mest intense. Jeg forsøker alltid å ha det i bakhodet gjennom hele prosjektforløpet, sier den nye lederen.

Han har de siste tre årene jobbet med prosjekteringsledelse på den ambisiøse satsingen Drammen Helsepark. Av tidligere prosjekterfaring står blant annet oppdrag for Statsbygg og Oslobygg KF, kontor- og leilighetsbygg i Barcode, Bispevika og Skøyen, samt hoteller flere steder i landet.

– Mats er faglig sett blant de beste. Han har et solid faglig fundament og vist gode lederegenskaper. Nå får vi også nytte av hans lederegenskaper internt, ikke bare i prosjektene, sier en godt fornøyd daglig leder i Probea, Steinar W. Jarlsbo.

#ny på jobb #probea
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0