Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Ny Norgessjef

29/04/2024, 08:00
Ny Norgessjef
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Installasjonsgruppen Currentum gikk inn på det norske markedet i august 2023 og har i dag to norske selskaper i gruppen: Askim &; Mysen Rør AS og Randem &; Hübert AS. Currentum tar nå neste steg i ekspansjonen gjennom den interne rekrutteringen av Anders Ettre, som i tillegg til engasjementet som administrerende direktør i ventilasjonsselskapet Randem & Hübert blir regionsjef i Norge.

– Jeg gleder meg til å videreutvikle Currentum i Norge. Currentum har vokst raskt og det er et stort potensial i Norge, og jeg ser frem til reisen som ligger foran oss, sier Anders Ettre.

Anders Ettre begynte i Randem &; Hübert i 1991 og har vært med på å utvikle Norges eldste ventilasjonsselskap siden den gang.

– Jeg har lært å kjenne Anders som en veldig driftig gründer, med et godt rykte i Norge. Jeg er overbevist om at han vil ta Currentum videre i Norge i høyt tempo, sier Klas Larsson, konsernsjef i Currentum og fortsetter:

 – Dette er et nytt steg i arbeidet med å etablere oss i Norge, og vi forventer at Anders setter Currentum på kartet i den norske installasjonsbransjen.

#currentum #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0