Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Ny organisasjonsdirektør i Asplan Viak

16/01/2024, 10:00
Ny organisasjonsdirektør i Asplan Viak
Arne Beek er ny organisasjonsdirektør i Asplan Viak. Foto: Asplan Viak / Mats Hjelmeland
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Arne Beek er blitt en del av Asplan Viaks toppledergruppe etter at han på nyåret startet i stillingen som organisasjonsdirektør for selskapet. Beek kommer fra ledergruppen i KPMG hvor han var ansvarlig for tjenesteområdet People & Change og har tidligere hatt ulike HR-lederroller i DNB, samt vært konsulent i AFF.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått Arne med på laget. Han er en sterk fagperson med kjernekompetanse innen virksomhetsutvikling og organisasjonsledelse, sier administrerende direktør i Asplan Viak, Elisabeth Heggelund Tørstad.

Arne Beek er utdannet Cand. Polit. fra Universitetet i Bergen og MBA fra Norges Handelshøyskole. Han startet hos Asplan Viak på nyåret.

– Jeg har valgt Asplan Viak fordi det er en spennende virksomhet i en spennende bransje i en spennende tid, og ikke minst med bakgrunn i selskapets uttalte og tydelige posisjon innen samfunnsutvikling og bærekraft. Asplan Viak har allerede bekreftet inntrykket av å være en svært kompetent virksomhet med høye ambisjoner. Det at vi er en stiftelse er også viktig, sier Arne Beek.

Stillingen som organisasjonsdirektør er nyopprettet.

– Vi ønsker å samle de viktigste virkemidlene knyttet til mennesker, organisasjon og fysisk arbeidsmiljø under et eget ansvarsområde for å sikre at trivsel, kultur og utvikling for våre medarbeidere blir helhetlig ivaretatt, sier Elisabeth Heggelund Tørstad.

– Jeg ser fram til å videreutvikle virksomheten ut fra et svært godt utgangspunkt, hvor vi skal fortsette å løfte organisasjonen slik at vi blir enda mer relevant for både eksisterende og nye medarbeidere, samt våre kunder, sier Asplan Viaks nye organisasjonsdirektør, Arne Beek. 

#asplan viak #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0