Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Ny salgssjef hos tregulvprodusenten Bjelin

18/10/2022, 09:20
Ny salgssjef hos tregulvprodusenten Bjelin
Ny salgssjef for Norden Foto: Bjelin
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Gulvfirmaet med produksjon i skånske Viken samt nytt hovedkontor og hypermoderne logistikksenter i Helsingborg fortsetter å vokse. Konsernet bygger også verdens største tregulvsfabrikk i Kroatia.

I en pressemelding informerer selskapet om sin nyrekruttering av Nikola Sunjic. Han kommer fra stillingen som nordisk salgssjef fra nVent. Nikola Sunjic har stor erfaring fra industrisektoren og lang erfaring med å lede salgsorganisasjoner, han har tidligere også hatt ansvar for eksportmarkeder.

– Jeg ser virkelig frem mot å arbeide med Bjelins holdbare tregulv samt å fortsette arbeidet med å styrke Bjelins varemerke og salg i Norden. Bjelins moderne produkter og miljøvennlige produksjonsmetoder har blitt godt mottatt på markedet med kunder som stiller stadig høyere krav på både utseende, kvalitet og holdbarhet, sier Nikola Sunjic som er ny salg- og markedssjef på Bjelin.

Inovativ grønn gulvteknologi

Fremgangen for Bjelin bygger først og fremst på innovativ og grønn gulvteknologi som herdet tre, en teknologi kalt Woodura® som har blitt utviklet av Bjelins søsterselskap Välinge Innovation. De herdede tregulvene tåler store påkjenninger og har den seneste klikkgulvteknologien som gjør gulvene mer motstandsdyktig mot fukt og enda enklere å installere.

#ny på jobben
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0