Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Nytt boligoppdrag i Lørenskog

10/05/2024, 07:00
Nytt boligoppdrag i Lørenskog
Illustrasjon: HRTB AS Arkitekter
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Mathildetunet blir det syvende byggetrinnet i Skårerbyen og Veidekkes første oppdrag i storprosjektet på Lørenskog. Det var mange som kjempet om kontrakten, så vi er veldig godt fornøyde med å ha vunnet konkurransen om oppdraget. Vi takker så mye for tilliten og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi har med Selvaag Bolig fra andre pågående bolig­prosjekter, sier avdelingsleder Morten Barreth i Veidekke Bygg Oslo.

De tre byggene Veidekke skal oppføre blir på fire til syv etasjer som omkranser et felles uteområde med blant annet beplantning og leke- og oppholdsområde for beboerne. Leilighetene varierer i størrelser fra 39 til 108 m2 med store vindusflater og god takhøyde. I garasjekjelleren blir det parkeringsplasser, boder og tekniske rom. Beboerne får tilgang til flere fellesarealer både i Mathildetunet og i de eksisterende fellesområdene i nabolaget.

Arbeidene har allerede startet opp med planlagt overlevering i løpet av andre halvår 2025. Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for første kvartal 2024.

#hrtb as arkitekter #lørenskog #selvaag bolig #skårer #veidekke
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0