Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Nytt boligprosjekt på Straume ved Bergen

21/03/2023, 08:42
Nytt boligprosjekt på Straume ved Bergen
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Prosjektet består av to bygg med til sammen 75 leiligheter for utleie og næringslokaler. Oppdraget er en totalentreprise verdt nær 210 millioner kroner ekskl. mva.

Veidekke har vært med å bygge Kystbyen på Straume og forme det nye sentrumsområdet i Øygarden kommune helt fra starten av. Prosjektet Nygatakvartalet har vært etterlengtet i utleiemarkedet med god variasjon i type leiligheter der mange leiligheter er tilpasset eldre brukere. Det ene bygget vil bestå av næringslokaler i første etasje og et leilighetshotell med 55 leiligheter i resten av bygget. Det andre bygget får to etasjer med næringslokaler og 20 leiligheter for utleie på toppen.

– Noe av det kjekkeste for oss i Veidekke er når vi får anledning til å ta ut vår kreativitet, vår fagkompetanse og via tett samspill med kunden klarer å skape knallgode prosjekter som markedet ønsker. Samarbeidet med Sartor Holding er utviklet over mange år, og vi setter svært stor pris på den tilliten vi på ny er gitt med å utvikle og bygge enda et prosjekt sammen. Når Nygatakvartalet nå er i gang, blar vi sammen over på neste side i «boken» og starter utviklingen av neste prosjekt og en ny spennende reise, sier distriktsleder Thor Småbrekke i Veidekke Bygg Bergen.

Prosjekteringen starter opp straks. Det forventes byggestart i løpet av juni og innflytting i februar 2025.

#bergen #straume #veidekke
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0