Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Peab bygger Nedre Gangsås Boliger og dagsenter i Harstad

7/12/2023, 09:59
Peab bygger Nedre Gangsås Boliger og dagsenter i Harstad
Nedre Gangsås Boliger og dagsenter. Illustrasjon: Asplan Viak
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Nedre Gangsås Boliger og dagsenter vil bestå av to bygninger; et dagsenter og 10 omsorgsboliger for personer med funksjonsnedsettelse. Prosjektet utføres som en totalentreprise og byggearbeidet har oppstart i desember med ferdigstillelse våren 2025.

– I et marked med stor konkurranse er det svært viktig for oss å bli tildelt dette oppdraget i Harstad, som sikrer oss jobb for 2024. I prosjektet vil vi benytte våre egne fagarbeidere og lærlinger innen betong og tømmer, sier Hugo Gleditsch, prosjektleder i Peab Bjørn Bygg.

Dagsenteret og omsorgsboligene vil begge være over to etasjer, med et bruttoareal på henholdsvis 1350 kvm og 1450 kvm.

– Dagsentret vil gi personer med funksjonsnedsettelser et variert aktivitetstilbud i egnede lokaler. Vi har brukt Peab Bjørn Bygg på flere store byggeprosjekter, og kjenner entreprenøren som smidig og løsningsorientert, med fokus på framdrift og et godt sluttprodukt, sier Raymond Knudsen, prosjektleder i Harstad kommune.

Omsorgsboligene vil ha heldøgns bemanning og inkluderer derfor arealer for personalet. Prosjektet omfatter også betydelig arbeid på uteområdene.

– Vi er svært glade for å fortsette det gode samarbeidet med byggherre Harstad kommune. Med dette prosjektet legger Peab til rette for personer med funksjonsnedsettelser ved å bygge tilpassede boliger og et dagtilbud, avslutter Trygve Nilsen, distriktssjef i Peab Bjørn Bygg.

#harstad #peab #peab bjørn bygg
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0