Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Rejlers kjøper Karl Knudsen AS

29/09/2023, 10:18
Rejlers kjøper Karl Knudsen AS
Arnstein Garli, Daglig leder i Karl Knudsen AS
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Oppkjøpet er en del av Rejlers vekststrategi og innebærer at selskapet styrker sin posisjon i Trondheimsregionen gjennom et bredere og mer komplett tjenestetilbud til kundene.

Karl Knudsen ble grunnlagt i 1966, har 23 ansatte og har hovedkontor i Trondheim. Selskapet har hatt en positiv utvikling og omsetter i dag for 45 millioner kroner med god lønnsomhet. Som følge av oppkjøpet utgjør antall ansatte i Rejlers Norge mer enn 200, fordelt på 10 kontorer.

– Vi er svært fornøyd med oppkjøpet av Karl Knudsen AS, en teknologirådgiver med et godt omdømme som harmonerer perfekt med vår strategi. Det gir oss en unik mulighet til å styrke vår posisjon i regionen, ikke minst med tanke på det grønne skiftet, som er høyt prioritert for mange av våre kunder og hvor vi nå, sammen med Karl Knudsen, blir en sterkere leverandør, sier Petter Arnesen, konsernsjef i Rejlers Norge.

Karl Knudsen har lang erfaring og høy kompetanse innen byggteknisk prosjektering og prosjektledelse, herunder programmering, utredninger, planlegging og oppfølging. I tillegg har selskapet kompetanse innen rehabilitering og nybygg av blant annet næringseiendommer, bolig- og industrieiendommer og infrastruktur.

– Fusjonen med Rejlers gir oss større bredde og tyngde, og med vårt felles tjenestetilbud vil vi kunne gi våre kunder, både eksisterende og nye, en betydelig merverdi. Konkurransen om talentene er tøff og i Rejlers vil det være muligheter for våre dyktige medarbeidere til å utvikle seg videre karrieremessig, sier Arnstein Garli, administrerende direktør i Karl Knudsen AS.

Karl Knudsen blir en del av Rejlers byggdivisjon. Selskapet konsolideres fra 2.oktober 2023.

#rejlers #rejlers norge #trondheim kommune
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0