Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Richard Kvalevaag ny sjef i Vassbakk & Stol

5/03/2024, 09:00
Richard Kvalevaag ny sjef i Vassbakk & Stol
Fra 1. juni i år tar Richard Kvalevaag over som ny administrerende direktør i Vassbakk & Stol. Foto: Skanska
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Kvalevaag er utdannet maskiningeniør fra det som i dag heter Høgskulen Vestlandet. Han jobbet 5 år i Petrotech, både internasjonalt og i Nordsjøen, før han kom til Vassbakk & Stol. Han kommer fra stillingen som prosjektsjef.

– Richard kjenner Vassbakk & Stol godt etter å ha jobbet over 17 år i selskapet og han har svært gode forutsetninger for å lykkes med videreutviklingen av Vassbakk & Stol, med utgangspunkt i det gode grunnlaget som er lagt. Han er godt kjent i markedet rundt Haugalandet og har også inngående erfaring fra og innsikt i flere av de store anleggsprosjektene som er gjennomført i samarbeid med de øvrige regionene i Anlegg.

– Richard er en meget erfaren og dyktig leder. Han har vært med å skape og utvikle den kulturen som er noe av Vassbakk & Stol sin styrke. Han er kjent for en inkluderende lederstil og brenner for å skape verdi for kunder og samfunnet, sier konserndirektør for anlegg og styreleder i Vassbakk & Stol, Anders Geirsta.

Selskapet har vært gjennom en nesten eventyrlig vekst etter at Skanska overtok selskapet for over 20 år siden. Da omsatte selskapet for 274 millioner kroner, men i dag omsettes det for 2,4 milliarder kroner. Vassbakk & Stol har sitt hovedkontor på Haugalandet i Koparvik, og har en sterk lokal tilknytning. Samtidig deltar de i dag i prosjekter sammen med Skanska i alle deler av landet.

#ny på jobb #skanska #vassbakk & stol
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0