Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Rototilt starter nytt datterselskap i Nederland

11/04/2023, 07:58
Rototilt starter nytt datterselskap i Nederland
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

«Vi øker tilstedeværelsen i Europa, og vi ser et betydelig potensial i Beneluxlandene, der vi opplever økt etterspørsel etter tiltrotatorer», sier Per Väppling, ansvarlig for markedsføring og salg hos Rototilt Group AB.

Rototilt mener at tiltrotatorer har et enormt potensial for å skape et tryggere, smartere og mer effektivt arbeidsmiljø for maskineiere over hele verden. Selskapet fortsetter å bygge en global organisasjon for å oppfylle den økende interessen for tiltrotatorsystemer. Det nye datterselskapet i Nederland er et skritt på denne reisen.

«Dette er en stor investering for fremtiden», sier Per Väppling, ansvarlig for markedsføring og salg hos Rototilt. «Vi ønsker å ha vårt eget datterselskap fordi vi mener det ligger et stort potensial i Beneluxlandene. Det er også en viktig del av arbeidet vårt for å øke tilstedeværelsen vår i Europa.»

Rototilts eksisterende kunder i Beneluxlandene trenger ikke å bekymre seg. Eurosteel fortsetter å ta seg av markedet i en overgangsperiode ved å tilby reservedeler og support til Rototilts nye datterselskap er på plass. I mellomtiden arbeider Rototilt hardt med å åpne det nye datterselskapet i Nederland, og de ser nå etter en ny landssjef.

#nederland #rototilt
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0