Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Satser i Harstad

14/12/2022, 08:30
Satser i Harstad
– Harstad er en viktig plass å være i tiden fremover med alt som foregår av utvikling og satsing, sier Salgssjef MidtNord, Kenneth Stallvik. Foto: Ramirent
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Norges største utleieaktør har operert gjennom en franchisetaker i Harstad i mange år. På grunn av endringer hos franchisetakeren måtte Ramirent tenke nytt, og 1. desember åpnet de en fullverdig Ramirent-avdeling i Harstad.

Et viktig område

– Harstad er en viktig plass å være i tiden fremover med alt som foregår av utvikling og satsing, som nytt helsehus, utvikling av sentrum og planene innen vei- og infrastruktur. Vi leier allerede ut maskiner, utstyr og kompetanse til en stor del av prosjektene, og ønsker å være tett på kundene våre, sier Stallvik.

Ramirent satser tungt på nullutslippsmaskiner for å være en bidragsyter i det grønne skiftet, og har sagt de skal være fremst i sin bransje innen bærekraft. – Også derfor ønsker vi å være tilstede i områder med mye utvikling.

Lokal arbeidskraft

– Rekruttering av nye ansatte er en prosess som ofte kan ta tid, og i en periode var det usikkert om vi klarte å ha personell klart til å overta driften av avdelingen. Heldigvis har vi nå fått på plass en ny, lokal avdelingsleder som er veldig motivert til å utvikle Harstad-avdelingen vår videre. I tillegg har vi fått med oss to ansatte fra franchisetakeren. De kjenner kundene våre og markedet godt, og vi beholder kompetansen de har opparbeidet seg, sier Stallvik.

#ramirent #utleie
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0