Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Skal bygge 38 nye leiligheter

6/03/2024, 08:57
Skal bygge 38 nye leiligheter
Skanska starter nå bygging av byggetrinn tre, som består av 38 leiligheter fordelt på syv etasjer, parkeringsanlegg, utomhus og underetasjen til det neste byggetrinnet. Illustrasjon: Køhler Eiendom
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Totalt består Mitt Hillevåg av rundt 350 nye boliger, med en flott beliggenhet med nærhet til sjø, kollektivtrafikk og kjøpesenter. Bygningene vil bestå av en kombinasjon av lave byhus og høye boligtårn. Skanska bygget også det andre byggetrinnet som ble ferdigstilt i fjor, og skal nå i gang med byggetrinn tre, som består av 38 leiligheter fordelt på syv etasjer, parkeringsanlegg, utomhus og underetasjen til det neste byggetrinnet.

– Stavanger og omegn er et viktig satsningsområde for Skanska, hvor vi har bygget opp en god portefølje med spennende prosjekter som bidrar til å utvikle regionen. I dette prosjektet har vi har fått bruke samspills- og prosjektutviklingskompetansen vår på en god måte, og vi er fornøyde med at Køhler Eiendom ønsker at Skanska skal fortsette med utbyggingen av Mitt Hillevåg, sier konserndirektør for Skanska byggvirksomhet, Tor Arne Midtskogen.

– Vi har samarbeidet meget godt med Køhler Eiendom i en årrekke. Vi er stolte av hva vi har fått til sammen på Mitt Hillevåg, og er glade for at vi får være med videre på enda et byggtrinn på dette fantastiske prosjektet. Køhler Eiendom er en profesjonell byggherre med en sterk lokal forankring, og vi deler mange av de samme verdiene. Nå ser vi frem til å komme i gang med byggingen av neste byggetrinn, sier Jone Klingsheim, regiondirektør i Rogaland og Agder for Skanskas byggvirksomhet.

Køhlernavnet går som en rød tråd gjennom hillevågshistorien, fra handelshuset Køhler anno 1800-tallet og frem til utbyggingen av Mitt Hillevåg i dag. Fra starten har det vært store ambisjoner for området, og visjonen har vært å legge til rette for et attraktivt bolig- og næringsområde som bidrar til å gi Hillevåg bydel høyere kvalitet. Miljømessige hensyn, høy funksjonalitet, urbane utearealer og attraktiv arkitektur blir vektlagt.

#køhler eiendom #skanska #stavanger
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0