Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Skal bygge boliger i Kävlinge i Skåne

29/06/2023, 08:56
Skal bygge boliger i Kävlinge i Skåne
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Prosjektet Pilevall, Exporten 54 er en totalentreprise til en verdi av ca. SEK 217 millioner. Etter planen skal første spadetak tas i oktober 2023, og boligene skal være klare for innflytting fra fjerde kvartal 2025.

– Det er veldig flott å kunne trykke på startknappen for dette viktige prosjektet i Stationsstaden bydel, sier Mikael Strand, administrerende direktør i KKB. – Med Pilevall bidrar vi til vekst og bærekraftig utvikling i kommunen vår. Det urbane uttrykket gir identitet og attraktive verdier til Kävlinge sentrum, og beliggenheten ved togstasjonen betyr lett tilgang til bærekraftig transport og til lokale tjenester som matbutikk, apotek, helsestasjon, bibliotek, restauranter, svømmehall og trening.

Prosjektet Pilevall, Exporten 54 ligger sentralt til ved jernbanen i Kävlinge, og med nybygd svømmehall og kommunebygg som naboer, bidrar prosjektet til å binde de sentrale delene av Kävlinge sammen.

– Vi gleder oss over å få bidra til utviklingen av Kävlinge sentrum sammen med KKB Fastigheter og til å realisere vinnerbidraget fra arkitektkonkurransen fra 2020, sier Emil Norén i Veidekke Bygg Syd.

Kontrakten inngår i ordrereserven for 2. kvartal.

#skåne #sverige #veidekke
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0