Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Skal bygge kyllingslakteri på Røra

28/11/2022, 15:38
Skal bygge kyllingslakteri på Røra
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Vi er svært glade for at Berg Eiendom har valgt oss som entreprenør. Det gir en betydelig produksjon for oss i både 2023 og 2024, noe som igjen er med å trygge arbeidsplassene for både våre 200 ansatte og våre lokale samarbeidspartnere. I tillegg vil et slikt anlegg gi store positive ringvirkninger med mange nye arbeidsplasser i regionen, noe som gir grunnlag for vekst og bolyst på Innherred, sier daglig leder Morten Hynne i Grande Entreprenør.

Slakteriet blir på cirka 8.500 m2 over to til tre plan med beliggenhet i Leinsmyra industriområde på Røra i Inderøy kommune. Anlegget skal inneholde lokaler for slakting og bearbeiding av kylling, samt for inntransport av levende dyr og uttransport av ferdige produkter. Det blir også en egen administrasjonsfløy i bygget.

– Med bakgrunn fra kjøttbransjen er det personlig litt ekstra artig at vi får et slakteri på CV-en. Matproduksjon er noe av det mest meningsfulle vi kan drive med, og det skulle bare mangle om ikke et sterkt landbruksområde som Innherred har anlegg for videre bearbeiding av de produktene som landbruket produserer, avslutter Hynne.

Byggearbeidene starter opp til våren med planlagt ferdigstillelse høsten 2024.

#kylligslakteri #nortura #røra #veidekke
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0