Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Skal nå nye høyder sammen

12/03/2024, 11:00
Skal nå nye høyder sammen
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Oppkjøpet er betinget av at transaksjonen blir godkjent av konkurransemyndighetene. Oppkjøpet følger Boels Rental sin vekstrategi og ambisjon om å bli den fremste utleiepartneren i Europa, igjennom å styrke tilstedeværelsen i eksisterende markeder, utvider til nye områder og øker lift-parken.

Strategisk match og markedsekspansjon

Boels og Riwal har begge sterke markedsposisjoner i sine respektive markeder. I europeiske regioner der tilstedeværelsen overlapper hverandre, vil Boels og Riwal dra nytte av kombinerte erfaringer og ressurser. Med oppkjøpet åpner Boels også døren til nye europeiske markeder, som Spania og Frankrike. Der Boels kan stole på et sterkt europeisk nettverk, har Riwal en global tilstedeværelse med avdelinger i land som India og Qatar. Etter integrasjonen vil Boels Group være posisjonert for betydelig vekst og lønnsomhet igjennom det økte geografiske fotavtrykket og det sterke grunnlaget for generell utleie, sammen med spesialiserte utleieavdelinger.

I Norge har Cramo 34 avdelinger, mens Riwal har en avdeling på Gjerdrum. Som i resten av Europa er Riwal i Norge eksperter på lift, og er offisiell forhandler av JLG-maskiner.

Eksperter innen lift

Riwals ekspertise innen lift gir en ny dimensjon til Boels utvalg av tjenester og produkter. I og med at nesten 60% av Riwals flåte allerede er elektrifisert, er oppkjøpet i tråd med Boels sine bærekraftsmål. – Med en kombinert flåte på over 55.000 lifter og ytterligere ekspertise og tjenester, er vi sikre på å møte de høyeste kundekrav. Dette gjør det mulig for oss å levere uslåelige kundeopplevelser som holder kundene våre i gang, sier Pierre Boels, CEO for Boels Group.

En plattform for videre vekst

Oppkjøpet posisjonerer Boels Group med flere stordriftsfordeler og økt finansiell styrke, som er viktig for å navigere utfordringene i dagens marked. Riwal tilfører selskapet rundt 310 millioner euro i omsetning, fra 65 filialer av nesten 1200 medarbeidere. Dette skaper et sterkt fundament og tett nettverk i 27 land med nesten 830 avdelinger. Med en samlet flåteverdi på EUR 3,6 milliarder og omfattende ekspertise blant de ansatte, er Boels Group klar for videre vekst.

#boels renta #cramo #riwal
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0