Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Skal være med på storprosjektet til NRK

29/05/2024, 09:00
Skal være med på storprosjektet til NRK
Illustrasjon: RodeoNordic
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Oppdraget omfatter prosjektledelse og support, brukerinvolvering og, gjennom arkitektene i AFRY Ark Studio, også lokaler og funksjonelle programmer. Advansia tilbyr rådgivning innen prosjektledelse, digitalisering og sikkerhet og har hatt ansvar for å lede gjennomføringen av mange av Norges største og mest komplekse prosjekter.

– Vi vurderte søknader fra fire svært kompetente konsulentteam ut fra tre tildelingskriterier. Advansias lag ble vurdert som den beste kandidaten. Teamet er veldig kompetent og løsningsorientert, og de utfyller hverandre veldig godt, sier Andreas Norvik, finansdirektør i NRK.

Christopher Klepsland, Country Manager for AFRY i Norge og administrerende direktør i Advansia, mener dette er et av de mest prestisjefylte oppdragene i 2024.

– Vi brenner for prosjekter der vi får brukt all vår kompetanse. Det er spesielt motiverende når de har så stor betydning for samfunnet. I Advansia trives vi best når vi jobber med store og komplekse prosjekter, samtidig som vi bidrar med noe meningsfylt for hele nasjonen, sier Klepsland.

Det nye hovedkontoret skal oppfylle NRKs ambisiøse bærekraftsmål og er et banebrytende prosjekt for bærekraft, i tråd med NRKs mål om å halvere sitt klimaavtrykk innen 2030. Hovedkontoret skal være en samhandlingsarena og tilby et åpent og inkluderende miljø for ansatte, gjester og samfunnet forøvrig. I tillegg skal det gjennomføres robuste sikringstiltak for å opprettholde NRKs beredskapskrav.

– Vi er glade for å samarbeide med Advansia for å realisere vår visjon om å utvikle et kreativt mediehus i verdensklasse, sier Norvik.

Kontrakten omfatter programmerings- og forprosjektfasen, med opsjon på gjennomføringsfasen. Ordreverdien for AFRY er ikke offentliggjort.

#advansia #afry #ensjø #nrk
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0