Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Starter som ny direktør for Region Øst

8/02/2024, 09:00
Starter som ny direktør for Region Øst
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Susan Hanssen fra Lillestrøm starter nå i stillingen som regionsdirektør for Region Øst i Cramo. Hanssen går inn i ledergruppa og får ansvaret for 12 avdelinger i en region som strekker seg fra Bærum i sør til Gjøvik i nord. Den nye regionsdirektøren har en mastergrad i HR og ledelse, og kommer til Cramo etter 17 år i Adecco der hun de siste fem årene har vært konserndirektør for fagområdet Service and Solutions.

Utover jobben med å videreutvikle Cramos driftsavdelinger i Oslo og på indre Østlandet, får Hanssen ansvaret for fagområdene byggetablering, heis og elektro, samt varme, tørk og miljø (VTM). Hun vil også ha det øverste ansvaret for salgsarbeidet i regionen.

– Camo har som ambisjon om å bli best i markedene vi opererer i, og har vist investeringsvilje både i utstyr og ansatte over tid. Dette er en vesentlig grunn til at jeg takket ja til denne stillingen, sier regionsdirektør Susan Hanssen.

– Kulturbygging blir spesielt viktig i min rolle, spesielt med tanke på den nylige fusjonen med BAS maskinutleie og sammenslåingen av flere avdelinger. Å være tett på organisasjonen og oppdatert på markedet, samt bidra til å bygge en sterk lagfølelse, blir viktig for meg i denne jobben, sier Hanssen.

#cramo #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0