Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Styrker laget

3/05/2024, 10:00
Styrker laget
Nyutdannede talenter på plass hos Selvaag Prosjekt. Edvard Lund (t.v.) og Hanne Leiknes (t.h.)
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

De to nyansatte kommer begge rett fra skolebenken og har allerede begynt i sine nye stillinger. Hanne Leiknes har en mastergrad i eiendomsutvikling og -forvaltning fra NTNU, mens Edvard Lund har fagbrev som tømrer og en Bachelorgrad i bygningskonstruktør fra København.

– Vi er veldig glade for å ønske Hanne og Edvard velkommen til teamet. Dette er to svært talentfulle personer som bringer med seg mye ny kunnskap og nye perspektiver som vil styrke Selvaag Prosjekts posisjon i markedet ytterligere», sier Merete Kolstad Løberg, hun fortsetter:

– Vår investering i nyutdannede talenter bidrar til at vi utvikler oss videre. Det gleder meg å se hvor godt de nyutdannede og de erfarne jobber sammen, lærer av hverandre, og sammen gjør at vi og prosjektene våre blir bedre.

Stillingen Leiknes er prosjektingeniør med arbeidsoppgaver primært i tidligfase i prosjekter, men også̊ i selve gjennomføringen.

– Det å få starte karrieren sin hos Selvaag Prosjekt føles som en fantastisk mulighet. Jeg har utrolig dyktige kollegaer som det både er inspirerende og morsomt å få jobbe med. Vi jobber med eksisterende bygg og energieffektivisering av boliger – det er et veldig spennende arbeid med stor variasjon i arbeidsoppgavene, forteller Leiknes.

Edvard startet i stillingen som prosjektingeniør og er allerede godt i gang med sine arbeidsoppgaver.
–Som prosjektingeniør hos Selvaag Prosjekt har jeg allerede fått vært med på̊ mye forskjellig, fra prosjektering i tidlig fase til ferdigstilling av prosjekter. Det er en spennende mulighet til å få benyttet det jeg har lært under studiene, og anvende dette i store, virkelighetsnære prosjekter. Å være en del av et så innovativt og fremtidsrettet selskap gir meg sjansen til ikke bare å utvikle meg selv, men også̊ å bidra til optimale løsninger for våre kunder.

#ny på jobb #selvaag
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0