Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Styrker sin betongsatsing

15/03/2024, 12:06
Styrker sin betongsatsing
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Dette er en merkedag for Backe Stor-Oslo. Med Tronrud Betong på laget styrker vi kraftig vår leveransekapasitet og kompetanse innenfor betongfaget. Tronrud Betong er en velrenommert og dyktig betongentreprenør som vi har jobbet godt sammen med i flere prosjekter. Det er en kapasitet som vi vil utvikle videre – til glede for våre kunder og samarbeidspartnere, sier Arne Landmark, daglig leder i Backe Stor-Oslo.

Tronrud Betong har i dag av 25 ansatte. Betongavdelingen i Backe Stor-Oslo, som består av 10 personer, vil som følge av kjøpet bli del av det allerede sterke betonglaget i Tronrud Betong.

– Vi ønsker å bygge landsdelens beste betongentreprenør, og det skal være et attraktivt sted å jobbe for betongfolk. I Backe Stor-Oslo har vi svært dyktige betongfagarbeidere, og vi vil bidra til at de skal få et godt arbeidsmiljø og oppleve god faglig utvikling som del av laget til Tronrud Betong, forteller Arne Landmark.

Tronrud Betong vil fortsette under samme navn og merkevare. Grunnlegger og eiere vil fortsatt jobbe i selskapet og opprettholde kontakten mot eksisterende og nye kunder.

– Vi er svært godt fornøyde med at Backe Stor-Oslo kommer inn som eier i selskapet. Selskapet er i vekst, og det er positivt med en ny, solid eier for å sikre god videreutvikling av Tronrud Betong. Vi er helt trygge på at Backe Stor-Oslo vil bli en god eier som bidrar positivt, både i markedsutvikling og kompetanse. Det er selvsagt noe spesielt å selge et selskap man har bygget opp fra grunnen, men nå var muligheten der og tiden inne, sier eier og daglig leder Bård Helge Tronrud i Tronrud Betong.

#backe #oslo #tronrud betong
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0