Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Svensk byggprofil till Aspelin Ramms styre

17/10/2022, 12:02
Svensk byggprofil till Aspelin Ramms styre
Nytt styremedlem Joachim Hallengren. Bilde: Aspelin Ramm
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Han har mange års erfaring med å utvikle selskaper, både fra styrearbeid og fra ledende stillinger i NCC-konsernet og senest som konsernsjef i Bonava, som han forlot i 2020.

– Vi er utrolig stolte og glade for å ønske Joachim velkommen til styret! For oss betyr dette et verdifullt tilskudd av både kunnskap og erfaring som aktivt bidrar til selskapets strategiske hovedmål om å vokse innen prosjektutvikling og ledelse. Vi er overbevist om at Joachim med sin positive energi og lidenskap for eiendom vil bidra til vår utvikling på en fantastisk måte, sier styreleder Gunnar Bøyum i en pressemelding på Aspelin Ramms hjemmeside.

«Et modig selskap»

Styret i Aspelin Ramm Fastigheter består nå av Gunnar Bøyum, styreleder, Christopher Utne, styremedlem, Mikael Granath, styremedlem, Mona Aarebrot, styremedlem, Joachim Hallengren, og Manne Aronsson, styremedlem og administrerende direktør.

– Det føles spennende å være en del av et modig selskap som Aspelin Ramm Fastigheter med mange prosjekter på gang. Selskapet er i en begivenhetsrik utviklingsfase og jeg ser frem til å være involvert og bidra med mine erfaringer og ideer. Jeg synes det er interessant at selskapet har eiendommer i ulike segmenter, fra detaljhandel, hotell, bolig til næringslokaler, noe som gir en spennende bredde, sier Joachim Hallengren.

#aspelin ramm #nytt styremedlem
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0