Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Tett dialog gir bedre løsninger og økt lønnsomhet

18/10/2023, 09:26
Tett dialog gir bedre løsninger og økt lønnsomhet
Foto: A bygg Entreprenør AS
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Byggherre for det nye bygget er Fabritius Gruppen, leietaker er Sport Holding, og totalentreprenør for prosjektet er A Bygg Entreprenør AS.

Tett dialog

Bygget er totalt på 35 000 kvm, og er et kombinasjonsbygg med både lager og kontorfasiliteter av høy standard. Lagerdelen ble overlevert i juli i år, kontordelen blir overlevert i oktober. Bygget skal sertifiseres til BREEAM NOR very good.

– Et prosjekt som dette skal ivareta ikke bare byggherrens ønsker, men også leietakerens. A Bygg har lang erfaring fra prosjektutvikling, fra det å se muligheter og finne de beste løsningene innenfor de rammene som er lagt. Gjennom tett dialog med alle involverte sikrer vi at leietakers ønsker blir ivaretatt uten at det går utover prosjektets lønnsomhet, forteller Trond Mjølkarli, prosjektleder i A bygg.

Styringssystemer

Sport Holding sitt hovedkontor har fremtidsrettete løsninger. Intelligente styringssystemer for dører, klima, vann, energi og nett reduserer både de miljømessige og de økonomiske kostnadene, og er også en viktig del av brann- og personsikkerheten.

– Det vi også har jobbet mye med er kontordelen, der det til sammen er arbeidsplass for 180 personer. Det er jobbet med soner, farger og stemninger. Både overflater og produktvalg har vært viktig. Vi er godt fornøyde med resultatet og der høyere enn ved som vanligvis ellers leveres, avslutter Trond Mjølkarli.

Dette er en artikkel som også trykkes i Industry Radar Norge nr 3, oktober 2023.

#abygg #gardermoen #sport holding
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0