Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Tom Roger Jensen blir regiondirektør i Bravida Norges region Nord

10/08/2023, 07:41
Tom Roger Jensen blir regiondirektør i Bravida Norges region Nord
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Jeg er både stolt og ydmyk over å få muligheten til å være med å lede utviklingen av Bravidas allerede sterke posisjon i Nord-Norge, og ser frem til å komme tilbake til Bravida etter 11 år borte, i olje- og entreprenørbransjen, sier den påtroppende regiondirektøren. Han tiltrer stillingen 1. oktober.

– Vi er strålende fornøyde med å ha signert en slik kapasitet med lang erfaring fra byggebransjen. Tom Roger kjenner bransjen godt, og vil få ansvar for Bravidas nordligste region, som strekker seg fra Bodø i sør til Alta i nord, sier Ronny Øvrevik, divisjonsdirektør for Bravidas divisjon Kysten.

Lang ledererfaring og tverrfaglig kompetanse

De siste sju årene har Jensen hatt rollene som blant annet teknisk sjef, prosjektsjef, ITB-ansvarlig og prosjektleder i Peab Bjørn Bygg, som en av Nord-Norges største entreprenører, etter fire år som engineering manager, department manager og senior engineer i Aker Solutions – Olje og gass.

Enda tidligere, fra 1999 til 2012 hadde ingeniøren stillingene som avdelingsleder, prosjektleder og serviceingeniør i Siemens Installasjon, som ble til Bravida.

– Av erfaringer jeg har tatt med meg, vil jeg trekke frem HMS-fokuset og viktigheten av et velfungerende prosesstyringsverktøy fra oljebransjen. Fra entreprenørbransjen har jeg opparbeidet meg god tverrfaglig kompetanse for alle fag innenfor ett byggeprosjekt, samt å alltid være åpen for andre metoder å jobbe smartere på, sier Jensen, og legger til:

– Jeg gleder meg også til å treffe gamle kollegaer og å bli kjent med nye!

Vokser i Nord-Norge

Bravida satser på vekst innen både service- og prosjektvirksomheten i Nord-Norge, og holder trykket oppe på begge disse områdene, som er tradisjonelle arenaer for bedriften.

– Samtidig er spesialområdene byggautomasjon og sikkerhet viktige satsningsområder for regionen. Det ligger også godt til rette for å vokse videre innenfor et av de mest spennende segmentene i nord – havbruk, sier Ronny Øvrevik.

#bravida #ny på jobb #ny på jobben
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0