Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Triton er nå majoritetseier i Caverion

10/11/2023, 08:30
Triton er nå majoritetseier i Caverion
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Triton er en svært god match for oss: de har erfaring med vår type virksomhet, en nordisk lederstil og har tilsvarende verdier som oss. Triton har sikret seg majoriteten av aksjene, og planen er å ta Caverion av børs. Jeg personlig tror dette vil være en flott mulighet for oss til å bringe Caverion til sitt fulle potensial og akselerere vår lønnsomme vekst, sier Jacob Götzsche, konsernsjef i Caverion.

Triton har i sin portefølje 49 selskaper med en samlet omsetning på 18,1 mrd. euro. De har god innsikt i byggeindustrien og en lang historikk i denne typen investeringer.

– Jeg er glad for at Triton nå er vår majoritetseier, og vi kan alle være stolte av den positive fremgangen vi har hatt i Caverion. I våre samtaler med Triton har de vært tydelige på at de ønsker å fortsette å utvikle selskapet vårt i en videre positiv retning, i tett samarbeid med ledelsen vår. Vi vil fortsette vårt arbeid med fokus på våre kunder og vår daglige drift, sier Knut Gaaserud, administrerende direktør i Caverion Norge.

#caverion #triton
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0