Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Trond Erik Skarshaug er ny konsernsjef i VestlandsHus

5/01/2023, 15:48
Trond Erik Skarshaug er ny konsernsjef i VestlandsHus
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Styreleder Jarle Haug er svært tilfreds med ansettelsen av Skarshaug, og sier i en pressemelding: «Trond Erik er en jordnær og meget erfaren leder som vil passe godt inn i kulturen i VestlandsHus, både internt og blant forhandlere over hele landet. I tillegg har han kommersiell bransjeerfaring og erfaring fra selskapsledelse som vil bli meget viktig for VestlandsHus med de store ambisjonene vi har for selskapet fremover. Vi ønsker Trond Erik lykke til, og ser fram til at han tar fatt på jobben i starten av 2023.»

Skarshaug kommer fra stillingen som daglig leder i Invisible Connections AS på Åndalsnes. Han er opprinnelig tømrer, med tilleggsutdannelse innen økonomi, og har gjennom en bred lederbakgrunn fra byggebransjen opparbeidet seg en solid markeds- og bransjekunnskap som er meget relevant for stillingen som konsernsjef i VH-Gruppen.

Skarshaug sier følgende:
«Jeg takker styret i VH-Gruppen for tilliten. Jeg kjenner VestlandsHus som en kjede som står for høy kvalitet og som har meget dyktige ansatte og forhandlere. Dette gjør meg både ydmyk for oppgaven og samtidig overbevist om at jeg med min bakgrunn og syn på ledelse og vekst kan gjøre en god jobb for selskapet. Jeg er en utpreget lagspiller og jeg gleder meg til å gjøre dette sammen med ansatte, forhandlere og eiere på VestlandsHus-laget. Sammen skal vi fortsette den gode utviklingen, rekruttere flere forhandlere og klatre på listen over Norges største huskjeder. Jeg kjenner meg også godt igjen i kjedens visjon – «endelig hjemme», og ser frem til å være med å skape fremtidens boliger for våre kunder i hele landet.

#ny på jobben #vestlandshus
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0