Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Vant en av Norges største rammeavtaler for brannslukkesystemer

13/03/2024, 10:00
Vant en av Norges største rammeavtaler for brannslukkesystemer
Kontrakten er signert. Fotograf: Bravida Norge
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Bravida får dermed ansvar for å vedlikeholde sprinkelsystemer, vanntåkesystemer og andre typer slokkesystemer. Avtalen har et omfang på fire år, fram til 2028.   Verdien på kontrakten er på 70 til 90 millioner kroner.

Med Oslobygg KFs eiendomsportefølje på 2,7 millioner kvadratmeter betyr det at Bravida får ansvar for å vedlikeholde ca. 300 sprinkelanlegg.

– Dette er en av Norges største rammeavtaler på faste brannslukkingsanlegg, for en av Norges største eiendomsforvaltere. For vår del er denne avtalen viktig for satsingsområdet vårt, for regionen og for Bravida som en helhet, sier avdelingssjef Jan Erik Herregarden i Bravidas rørserviceavdeling i Oslo & Sandvika. 

Håvard Jakobsen – kategorileder innkjøp og Eivind Gjelseth Kjølstad – teknisk controller i Oslobygg KF, har begge vært tett involvert i valgprosessen. De forteller mer om hvorfor det var Bravida som trakk det lengste strået denne gangen. 

– Foruten de formelle kravene som følger en offentlig anskaffelse har det vært viktig å knytte oss til en partner som har tilstrekkelig kapasitet og spesialkompetanse til å håndtere spesifikke vedlikeholdsarbeider i en stor eiendomsportefølje. For å sikre at vi får dekket våre behov på best mulig måte valgte vi ved denne anskaffelsen en litt annen strategi enn vi har benyttet tidligere, og Bravida kom ut som en av de beste aktørene.  

#bravida #oslo #oslobygg kf
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0