Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Veidekke bygger fritidsleiligheter på Hafjell

27/10/2022, 10:17
Veidekke bygger fritidsleiligheter på Hafjell
Mosertoppen trinn 1 på Hafjell skal bygges av Veidekke Illustrasjon: Veidekke
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Mosetertoppen Skistadion, er et oppdrag fra Mosetertoppen Skistadion AS og Vestsiden Utvikling AS  blir et kompakt anlegg med fasiliteter som restaurant, dagligvare­butikk, sportsbutikk, treningsstudio, skøytebane, skiutleie på tunet mellom leilighetene. Prosjektet blir liggende rett ved langrennsløypene og alpinanlegget, og når det hele er ferdig utbygd vil det bestå av 97 leiligheter i seks bygg, 2.100 m2 næringsarealer og et felles garasjeanlegg på 6.800 m2 forteller de i en pressemelding.

– Vi har hatt en utviklingsfase i halvannet år nå i godt samspill med utbygger og arkitekt. Da er vi selvfølgelig veldig blide og fornøyde når avtalen kom på plass og vi kan sette i gang med byggearbeidene. I Mosetertoppen Skistadion AS har vi en lokal og solid samarbeids­partner som passer oss godt, og vi takker så mye for oppdraget, sier distriktsleder Geirmund Østvold i Veidekke Bygg Indre Østland.

Prosjektet er utviklet med vekt på bærekraft og energieffektive løsninger. Dette betyr utstrakt bruk av tre, lavkarbonbetong, reduserte stålmengder og ikke minst et bergvarmeanlegg som skal levere vannbåren gulvvarme til det meste av varmebehovet. Alle leilighetene og næringsarealet leveres med energimerke A.

Grunnarbeidene har starter opp på tomta, og byggearbeidene starter om kort tid. Planlagt ferdigstillelse er i løpet av 2024. 

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0