Eiendom
1 minutt lesetid

Administrerende direktør i Cibus trekker seg

31/08/2023, 09:15
Administrerende direktør i Cibus trekker seg
Foto: Cibus
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Selskapet vil starte en rekrutteringsprosess med sikte på å finne en ny administrerende direktør, og Sverker vil forbli i sin rolle til den prosessen er avsluttet.

Styret er svært fornøyd med markedsposisjonen Cibus har oppnådd under Sverkers ledelse. Da Sverker ble ansatt som konsernsjef i mars 2019, hadde selskapet ingen egne ansatte, var børsnotert på First North og hadde bare noen få tusen aksjonærer. I løpet av Sverkers tid som konsernsjef har selskapet utviklet seg til et selvstendig selskap, notert på Stockholmsbørsens hovedliste med nesten 50 000 aksjonærer. Videre har selskapet mer enn doblet eiendomsporteføljen, og er nå aktiv på alle de fire nordiske hovedmarkedene.

– Etter å ha avsluttet utviklingsfasen jeg ble ansatt for å gjøre, føles det helt naturlig å overlate den videre utviklingen av selskapet til noen andre. Mitt primære fokus vil nå være å sikre en så smidig overgang som mulig, sier Sverker Källgården

– Ulike stadier i et selskaps utvikling krever ulike kvaliteter hos en administrerende direktør. Styret og jeg vil personlig takke Sverker for hans eksepsjonelle bidrag til Cibus i den betydelige utviklingsfasen han har vært administrerende direktør i. «, sier Patrick Gylling, styreleder.

#cibus
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0