Eiendom
1 minutt lesetid

Åpnet Finlands største hotell

4/06/2024, 08:00
Åpnet Finlands største hotell
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

I god tid til sommertrafikken, ble hotelldørene til to hotell i samme bygg åpnet. Totalt er det 37 500 kvadratmeter med 716 gjesterom, 21 møterom og en 826 kvadratmeter stor bankettsal som nå kan ønske gjester velkommen på terminalen i Helsinki lufthavn.

Ved å kombinere to ulike merkevarer og konsept under samme tak, vil Clarion Hotel Helsinki Airport og Comfort Hotel Helsinki Airport kunne tilby ulike gjesteopplevelser til ulike typer gjester, reiser, konferanser, møter og event.

– Jeg er så glad for å kunne ønske våre første gjester velkommen til dette store og flotte hotellet. Dette styrker Clarion Hotel sin posisjon som møte- og eventspesialister i det finske markedet. Clarion Hotel Helsinki Airport vil løfte den finske hovedstaden høyere på den europeiske listen av konferansedestinasjoner og gjøre Vantaa til et enda mer attraktivt område for det finske markedet, sier Tarja Jeskanen, direktør ved Clarion Hotel Helsinki Airport.

Store Strawberry-planer

– Dette er et stort steg for Strawberry i Finland. Å få inn dette jumbohotellet i portfolien, viser at våre vekstambisjoner i det finske markedet er seriøse. Vi har også nylig signert hotell i Turku og Hyvinkää, som viser at vi også skal vokse ut av Helsinki. For å oppnå disse målene, trenger vi det solide fundamentet vi nå har på plass med våre tolv hotell i sentrum av Helsinki og fire her ved flyplassen, sier Torgeir Silseth, adm.dir. i Strawberry.

#finland #helsinki #strawberry
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0