Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Bygger tilbygg på næringslokale i Oslo

6/07/2023, 08:07
Bygger tilbygg på næringslokale i Oslo
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Prosjektet omfatter bygging av et tilbygg som skal tilknyttes eksisterende næringslokaler på tomta. Tilbygget vil ha et areal på ca. 3 000 m2, og inneholder bl.a. en forsamlingssal, utadrettet virksomhet, en aktivitetssal og kontorarealer.

Tomt og eksisterende bygg eies i dag av Höegh Eiendom, men vil overdras til Frelsesarmeen Eiendom etter ferdigstillelse av tilbygget i forbindelse med et makeskifte.

– Vi er veldig glade for å kunne videreføre det gode samarbeidet vårt med Höegh og Frelsesarmeen fra samspillsfasen over i utførelse. Bygget vil både bli et flott tilskudd i lokalmiljøet, og gode kontorlokaler for Frelsesarmeen, sier Eirik Wraal, konserndirektør i AF Gruppen.

– Vi har hatt et godt og konstruktivt samarbeid med AF gjennom samspillsfasen, som har bidratt til å utvikle prosjektet i samsvar med Frelsesarmeens behov og ønsker. Vi er veldig tilfredse med at vi nå har avtalt gjennomføring av prosjektet med AF og ser frem til det videre samarbeidet med AF og Frelsesarmeen, og gleder oss til å se bygget reise seg og ta form, sier Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom.

Bygget skal BREEAM-sertifiseres etter BREEAM NOR v. 6.0 til nivå Very Good. Byggearbeidene starter i juli 2023, med byggetid på ca. 18 måneder.

– Frelsesarmeen er takknemlig for denne muligheten, med gode samarbeidspartnere, til å utvide arbeidet vårt i Hovinbyen. Det er en spennende del av Oslo som er i sterk vekst, og vi ser frem til å bidra med å møte folks ulike behov, sier kommandør Knud David Welander, territorialleder for Frelsesarmeen i Norge, Island og Færøyene.

#af gruppen #ensjø #frelsesarmeen #höegh eiendom
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0