Eiendom
1 minutt lesetid

Citybox Hotels og Pandox signerer langsiktig leieavtale - åpner hotell i Brussel

15/11/2022, 10:23
Citybox Hotels og Pandox signerer langsiktig leieavtale - åpner hotell i Brussel
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– For Citybox Hotels er det et stort gjennombrudd å få på plass et hotell i Brussel av denne størrelsen og med en slik beliggenhet. Dette har vi jobbet for i flere år. Vi er veldig stolt av signeringen, og at det skjer i samarbeid med en så stor og profesjonell aktør som Pandox. Nå gleder vi oss veldig til å ta Citybox-konseptet til enda en Europeisk storby, sier Martin Smith-Sivertsen, Styreleder for Citybox Hotels.

– Det føles veldig bra å innlede et samarbeid med Citybox som er en ekspansiv og ambisiøs operatør med et tydelig og moderne konsept innen budsjettsegmentet. Hotellkonseptet passer bygget svært bra og tiltrekker seg en annen type etterspørsel enn våre andre hotell i Brussel. Leieavtalen er attraktiv med gode minimumsnivåer og viser godt hvordan Pandox sin aktive modell for verdiskapning fungerer i praksis, sier Liia Nõu, CEO for Pandox.

Citybox Brussels er hotellkjedens første samarbeid med Pandox og skal åpne i bygget til nåværende NH Brussels Louise som eiendomsselskapet ervervet tidligere i 2022. Hotellet stenges våren 2023 for ombygging og oppgradering før det gjenåpner i Citybox-drakt i første halvdel av 2024. Etter renoveringen vil bygget oppnå BREEAM-sertifisering. Leieavtalen løper i 25 år med opsjon på ytterligere 10 år.

Citybox Brussels er Citybox Hotels sitt andre hotell i Belgia etter åpningen av Citybox Antwerp august 2021.

#belgia #brussel #citybox hotels
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0