Eiendom
1 minutt lesetid

De får oppdrag når grensehandelen utvides

13/03/2023, 11:18
De får oppdrag når grensehandelen utvides
Töcksfors. Bilde: New Property
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Töcksfors Handelspark er et kjøpesenter for grensehandel for norske kunder og ligger bare en time fra Oslo. Totalt har handelsstedet 1,5 millioner kunder innen en times kjøretur.

I dag er det et eksisterende bygg på ca. 22.500 kvadratmeter BTA og New Property vil nå, i tillegg til å utvikle eksisterende arealer, også leie ut de kommende lokalene på området på totalt 32.400 kvadratmeter.

Målet er å bli det største grensehandelsstedet i Värmland, og dialogene har allerede begynt med flere kjente aktører og konsepter, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi ser et utrolig stort potensial for grensehandel på dette stedet med beliggenher og sterke eksisterende leietakere som blant annet Ica, Systembolaget, Eurocash, Dollarstore, Rusta og Lager 157. I løpet av våren vil vi ha dialog med konsepter vi mener mangler og som vi mener vil tiltrekke seg et stort publikum, sier Sofia Petzelius, partner i New Property.

– Vi er glade for at vi har funnet en partner som har gjort en solid analyse og som ser markedet fra et nytt perspektiv. New Property har levert kunnskap, troverdighet og en ny drivkraft, noe som føles gledelig, sier Mats Jensen, administrerende direktør i grunneier Ambolt.

#new property #töcksfors
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0