Eiendom
1 minutt lesetid

De flytter til Akersgata

5/04/2024, 09:00
De flytter til Akersgata
Universal Music, verdens største musikkselskap, flytter inn i Akersgata 34-36 i Oslo
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Universal Music vil disponere de tre øverste etasjene i kontorbygget rett ovenfor Stortinget T-banestasjon.

— Vi representerer og jobber tett med en rekke av de viktigste og største artistene i Norge og i verden. Det var derfor viktig for oss å finne lokaler med «wow-faktor» tett på Oslos pulserende kultur- og utelivsområder og som er attraktive og lett tilgjengelige for artister, ansatte, entreprenører, kreatører og andre samarbeidspartnere lokalt og internasjonalt. Lokalene i Akersgata tikker av på alle de viktige boksene. Vi gleder oss til å flytte inn, sier Bjørn Rogstad, Managing Director hos Universal Music.

Universal Music vil være på plass i sine nye lokaler i løpet av fjerde kvartal 2024, men vil disponere midlertidige kontorlokaler i eiendommen allerede fra midten av august i påvente av at de nye lokalene tilpasses musikkselskapet.

—  Vi ser frem til å ønske Universal Music velkommen til Akersgata og håper og tror de vil finne seg godt til rette hos oss. Her vil de få lyse moderne kontorlokaler og tilgang til en takterrasse som inviterer til gode møteplasser med utsyn over hovedstaden, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra.

#entra #oslo #universal music
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0