Eiendom
2 minutter lesetid

Fabritius selger to store logistikkeiendommer i Moss

21/06/2023, 08:49
Fabritius selger to store logistikkeiendommer i Moss
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Vi er svært fornøyde med å ha gjennomført Fabritius sin største transaksjon noensinne. Vi kan trygt si at vi er stolte over de byggene som er utviklet i samarbeid med våre leietakere, Europris og JAS. Fabritius fortsetter å ha store ambisjoner innenfor lager- og logistikk på Østlandet og salget er et grep for å posisjonere seg for videre vekst i dette segmentet, sier Asgeir Solheim, administrerende direktør i Fabritius.

Strategisk beliggenhet i en voksende logistikklynge

Begge logistikkeiendommene ligger i Moss Næringspark – et område som skal utvikles betraktelig i løpet av de nærmeste årene. Med umiddelbar nærhet til viktige transportknutepunkter som E6, hovedveien mellom Norge og Sverige, Moss båthavn, og Moss tørrhavn er området svært attraktivt for logistikkaktørene.

Eiendommene som AXA IM Alts har kjøpt, har et samlet brutto utleieareal (GLA) på ca. 106,000 kvadratmeter med høy teknisk og miljømessig standard.

Den største eiendommen, Vestre Vanemvei 40 regnes som en av de største og mest avanserte logistikkanleggene i Norge, med en størrelse på 82,782 kvadratmeter. Eiendommen er utleid til Europris, Norges ledende detaljhandelsselskap notert på Oslo Børs.

Den andre eiendommen, Vestre Vanemvei 15, har en størrelse på 23,211 kvadratmeter med høy kvalitet og fleksibel konfigurering. Eiendommen er utleid til JAS Worldwide, en internasjonal speditør og logistikkleverandør i Norge. Eiendommene har langsiktige gjenværende leiekontrakter (WAULT) på ca. 11 år.

Colliers har vært salgsrådgiver og Føyen har vært juridisk rådgiver for selger i transaksjonen.

#fabritius #moss #moss næringspark
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0