Eiendom
2 minutter lesetid

Festningshotellene inngår strategisk partnerskap med nye Strawberry

23/03/2023, 10:34
Festningshotellene inngår strategisk partnerskap med nye Strawberry
Oscarsborg festning i Oslofjorden. Foto: HWR
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Det er fire hotell med historisk betydning som fra 22. mars inngår strategisk partnerskap med Nordic Choice Hotels. Oscarsborg Festning, Reenskaug Hotel, Kongsvinger Festning og Torreby Slott i Sverige er på hver sin måte en del av den skandinaviske historien, men fortsatt tilgjengelige og attraktive.

– Vi pleier å si at “bruk er det beste vern” og her kan gjestene få et besøk i historiske omgivelser, men med moderne fasiliteter og oppgraderte opplevelser. Ved å samarbeide med et større konsern, gjør vi også hotellene enklere tilgjengelig for et større publikum. For oss er det et viktig strategisk veivalg som gir hotellene våre et større distribusjonsnett, sterkere support og tilgang til nye systemer, sier Tony Eide, styreleder og daglig leder av Festningshotellene.

Samarbeid foran konkurranse

Distribusjonssamarbeidet er en type nybrottsarbeid i en bransje som ikke var forberedt da de internasjonale bookingsidene entret markedet. Nå ønsker man å legge til rette for at verdiskapningen i reiselivet i større grad beholdes innenfor landegrensene.

– Reiselivet i Norden har opplevd økt attraksjonskraft de siste årene. Satsingen på produkter og opplevelser som står ut i mengden er noe vi har til felles med Festningshotellene. Derfor har vi funnet sammen om å skape og tilby våre gjester unike opplevelser via vår sterke distribusjonsplattform og store kundenettverk. Med et styrket tilbud, står vi også sterkere i konkurransen med de globale bookingaktørene, og ved å stå sammen kan vi sikre at vi kan fortsette å utvikle og trygge norske og nordiske reiselivsbedrifter, sier Bjørn Arild Wisth, viseadm.dir. i Nordic Choice Hotels.

#nordic choice hotels #strawberry
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0