Eiendom
1 minutt lesetid

Fornyer leieavtale med Entra

8/02/2024, 13:33
Fornyer leieavtale med Entra
Foto: Knut Neerland - Magent AS
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Avtalen omfatter leie av totalt 2450 kvadratmeter og har en varighet på fem år med virkning fra andre kvartal 2024. Brynsengfaret 6 ligger sentralt til på Bryn, ca. 50 meter fra Brynseng T-banestasjon.

– For oss i Roche er det viktig å ha en god leieavtale med et tydelig klima- og miljøansvar. Det har vi funnet i avtalen med Entra, og vi er derfor veldig fornøyde med å fornye leiekontrakten vår. Umiddelbar nærhet til T-bane, buss og tog gjør Brynsengfaret ekstra attraktivt for oss og våre medarbeidere, sier Jakob Rosenkilde Butina, administrerende direktør i Roche Diagnostics Norge.

– Brynsengfaret 6 har Bryns beste beliggenhet, og vi er glade for at Roche har valgt å bli værende hos oss også de neste fem årene, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra.

Brynsengefaret 6 skal i løpet av 2024 oppgraderes med blant annet nye fellesfasiliteter som personalrestaurant med en fantastisk utsikt, resepsjon, stort møteromssenter og treningsrom.  Kontorbygget planlegges miljøsertifisert med BREEAM In-Use til nivå «Excellent» etter oppgraderingen.

#bryn #brynseng #entra #roche norge
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0