Eiendom
1 minutt lesetid

Går fra Citycon til Aspelin Ramm

17/01/2024, 10:54
Går fra Citycon til Aspelin Ramm
Hanne-Kjersti Aalde blir ny eiendomssjef for Vulkanporteføljen. Foto Katrine Lunke
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Aspelin Ramm er et selskap jeg har fulgt med på i mange år og som driver med spennende byutvikling. Jeg gleder meg utrolig mye til å være med på reisen videre, bli bedre kjent med eiendommene i porteføljen og jobbe sammen med alle de dyktige folkene i selskapet, sier påtroppende eiendomssjef Hanne-Kjersti Aalde.

Aalde blir nå ansvarlig for Vulkanporteføljen etter Anne-Cathrine de Lange som er blitt sjef for eiendomsdrift Aspelin Ramm.

– Jeg er veldig glad i Vulkanområdet, og det blir veldig spennende å kunne være med på å utvikle det videre sammen med teamet og kanskje sette mitt «avtrykk» på området, sier Aalde.

Hanne-Kjersti Aalde har jobbet med eiendom siden 2006, og med næringseiendom siden 2010. Aalde skal rapportere til direktør for eiendom og marked i Aspelin Ramm, Mona Aarebrot, som er veldig fornøyd med ansettelsen.

– Hanne-Kjersti har solid erfaring innenfor næringseiendom og kundeoppfølging. Vi ser frem til å få henne med på laget slik at vi kan videreføre og videreutvikle markedsarbeidet og driften av Vulkanområdet. Vi fikk rekordomsetning i Mathallen i 2023 og Hanne-Kjersti blir en del av et dyktig team som kontinuerlig jobber for å skape gode kundeopplevelser på Vulkan, sier Aarebrot.

#aspelin ramm #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0