Eiendom
2 minutter lesetid

Gir seg etter 40 år

7/05/2024, 08:16
Gir seg etter 40 år
Christian Ringnes Foto Eiendomsspar
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Det er med stor sinnsro jeg nå trer tilbake som Eiendomsspars administrerende direktør etter 40 års virke. Vi i Eiendomsspar er en mangfoldig gjeng, som gjerne vil gi det lille ekstra. Jeg er overbevist om at vi med Eiendomsspars høykvalitets eiendommer, vår sterke finansielle stilling og fremragende organisasjon, under ledelse av Sigurd Stray, vil fortsette å skape gode resultater, sier Christian Ringnes.

– Christian Ringnes har vært med helt fra oppstarten av Eiendomsspar, og har vært essensiell i å utvikle selskapet til det det er i dag. I sine 40 år som adm. dir. har konsernet bygget opp verdier fra kr. 430 mill. til over 40 mrd. i 2024, samtidig som det har blitt betalt ut betydelige utbytter på veien. Dette tilsvarer en årlig avkastning per aksje på 16 % i snitt. Verdiene har blitt skapt gjennom hardt arbeid, analysering av markedet og derigjennom godt timede kjøp og salg av eiendom og aksjer. Vi er meget glade for at Christian vil fortsette som arbeidende styreformann, slik at vi beholder hans betydelige kompetanse. Samtidig er jeg også meget glad for at Sigurd Stray nå trer inn som ny adm. dir., da jeg er sikker på at han har den nødvendige kompetanse og erfaring til å få Eiendomsspar til å vokse videre inn i fremtiden, sier Anders Ryssdal som vil fortsette som styrets nestleder.

Sigurd Stray har vært ansatt i Eiendomsspar siden 2010. Før dette har han arbeidserfaring fra DnB Asset Management og Olav Thon Gruppen. Han ble opprinnelig ansatt som eiendoms- og utviklingsdirektør i Eiendomsspar, før han i 2018 ble viseadministrerende direktør i selskapet. Stray har bred erfaring fra utleie, prosjekt og investeringssiden av eiendomsfaget, og har de siste seks årene fungert som operativ leder for både utleie- og utviklingsdelen av Eiendomsspar sin virksomhet.

– Å ta over sjefsstolen etter en av Norges dyktigste og mest markante eiendomsutvikler er store sko å fylle. Jeg har vært i Eiendomsspar siden 2010 og vært med på en fantastisk reise. Nå ser jeg frem til å bygge videre på det solide fundamentet som har blitt skapt, og sammen med organisasjonen utvikle Eiendomsspar videre, sier Sigurd Stray.

Stray begynner i stillingen 7. mai.

#eiendomsspar
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0