Eiendom
2 minutter lesetid

Gjelsten-eide Profier og Neptune slår seg sammen

30/10/2023, 11:33
Gjelsten-eide Profier og Neptune slår seg sammen
Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen / Obos
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Even Jermstad blir samtidig administrerende direktør for Gjelsten Bolig. Lasse Lundhaug, gründer, eier og tidligere leder av Profier, blir viseadministrerende direktør. Både Even Jermstad og Lasse Lundhaug fortsetter som styremedlemmer. I forbindelse med sammenslåingen skal selskapet restruktureres og samlokaliseres på Lysaker.

– Dette er et riktig strategisk grep som gir oss kraft til å forbli ledende på utvikling og gjennomføring av attraktive boligprosjekter med fokus på kvalitet, arkitektur og bærekraft i hele Norge. Vi har nå jobbet side om side en stund, og ser store muligheter for synergier og økt verdiskapning gjennom å være ett selskap, sier Even Jermstad.

Styreleder i Gjelsten Bolig, Henrik Schüssler, er godt fornøyd med de endringer som nå skjer.

– Even har lang og bred erfaring med boligutvikling blant annet fra mange år i OBOS, og styret i Gjelsten Bolig har full tillit til at han er rett person til å lede det sammenslåtte selskapet. Når han i tillegg får erfaringen og kompetansen til Lasse Lundhaug ved sin side, har vi stor tro på fremtiden for Gjelsten Bolig, sier Schüssler.

– På kort sikt blir oppgaven vår å restrukturere selskapet så det er rigget for både dagens marked og fremtidig vekst. Vi har mange dyktige ansatte og en solid prosjektportefølje, og hovedoppgaven vår fremover blir å finne ut av hvordan vi skal forvalte verdiene våre på en strategisk riktig og fremtidsrettet måte, avslutter Even Jermstad.  

Sammenslåingen av de 2 selskapene forventes fullført i løpet av første kvartal 2024.

#gjelsten bolig #neptune #profier
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0