Eiendom
1 minutt lesetid

Han er ny i det nordiske teamet

11/03/2024, 13:11
Han er ny i det nordiske teamet
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Alfons bringer svært sterke analytiske og transaksjonelle ferdigheter som spenner over flere geografier og risikokategorier, inkludert sterke evner innen ESG. Hans relasjonsbyggende kompetanse og evne til å navigere markedsdynamikk vil være uvurderlig for investorer som ønsker å investere i regionen, sier Henrik Bastman, fondsforvalter Storebrand Nordic Real Estate Fund.

Hans bakgrunn fra Real Estate private equity vil spille en avgjørende rolle i selskapets arbeid med å imøtekomme Storebrands nettverk av internasjonale investorer som ønsker å benytte seg av det nordiske eiendomsmarkedet. Han har også erfaring med analyse og implementering av ESG-relaterte initiativer, noe som er en viktig del av Storebrands investeringstilbud.

– Jeg er begeistret over å bli en del av Storebrands sterke eiendomsteam og muligheten til å akselerere investeringsprogrammet for Storebrand Nordic Real Estate Fund. Jeg ser frem til å bli en del av en leder på området når det gjelder å kombinere ambisiøse finansielle mål med et dypt engasjement for bærekraft, sier Alfons Rosendahl Jagut, Transaction Manager i Storebrand Nordic Real Estate Fund.

Alfons kommer fra Genesta, hvor han har vært assisterende direktør i det nordiske transaksjonsteamet. Han har en mastergrad i finans fra Handelshögskolan i Stockholm. Alfons startet i stillingen 4.mars 2024.

#ny på jobb #storebrand
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0