Eiendom
1 minutt lesetid

Han er ny senterleder

4/04/2024, 07:22
Han er ny senterleder
Foto: Katrine Lunke
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Irfan Akram har vært ansatt i Citycon siden 2020 og er i dag senterleder for Stovner Senter. Fra 1. april 2024 er Irfan senterleder både for Stovner Senter og Liertoppen. 

– Jeg gleder meg til å starte i rollen som senterleder på Liertoppen. Senteret er et av de viktigste handelsområdene i Buskerud, og en viktig del av lokalsamfunnet i Lier. Sammen med alle de flinke folkene som jobber på senteret, skal jeg fortsette jobben med å revitalisere senteret, sier Irfan Akram, senterleder på Liertoppen.

I løpet av det siste året har Liertoppen blitt oppgradert med nyoppussede Meny og Mester Grønn. I tillegg har Kicks åpnet i nye lokaler, mens etableringen av lekeområdet Leketoppen er et nytt tilbud til barna som besøker senteret. Europris og b.young oppgraderer og utvider butikkene i løpet av våren.

–  Vi har store forventninger til utviklingen på Liertoppen. Samtidig har vi stor tro på at Irfan Akram er rett person til å ta senteret inn i fremtiden. Vi kjenner Irfan godt allerede, og han har egenskapene som skal til for å videreutvikle Liertoppen sammen med det fantastiske teamet på senteret, sier Håkon Tuv Dalland, direktør for eiendomsforvaltning i Citycon.

#citycon #liertoppen #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0