Eiendom
1 minutt lesetid

Han er ny styreleder

25/04/2024, 11:00
Han er ny styreleder
Peter A. Ruzicka (øverst) overtar som styreleder i AKA AS. Saloume Djoudat og Pål Wibe tiltrer som nye styremedlemmer Bildemontasje: AKA
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Peter A. Ruzicka har overtatt som styreleder i AKA AS. Samtidig ble Saloume Djoudat og Pål Wibe valgt inn som nye styremedlemmer. Tommy Korneliussen og Finn Grøstad har trådt ut av sine styreverv.

Peter A. Ruzicka har vært styremedlem i AKA siden 2020, og har ellers bred styreerfaring fra selskaper som Pandora, Aspelin Ramm, Axfood og Royal Unibrew. Han har også ledet flere store og internasjonale selskaper som Hakon Gruppen, Ahold, Jernia og Orkla. I sistnevnte var han konsernsjef fra 2014-2019.

Saloume Djoudat har vært partner i Bull & Co Advokatfirma AS siden 2013, og har tidligere hatt stilling som advokat i Uno-X Mobility Norge. Hun er utdannet ved det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo, og arbeider med generell forretningsjus, herunder selskapsrett, M&A og kontraktsrett. Djoudat er også medlem av styret i Atea og AF Gruppen.

Pål Wibe har lang styreerfaring fra flere bransjer, private og offentlige selskaper. Wibe sitter i dag i styrer hos blant andre Posten Bring, Europris og Holdbart. Han har 25 års erfaring som leder i detaljhandelsselskaper, 18 av dem som administrerende direktør hos selskaper som XXL, Europris og Nille. Wibe er utdannet siviløkonom ved NHH og har en MBA fra Berkeley i California.

#aka #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0