Eiendom
2 minutter lesetid

Har kjøpt det prosjekterte sentrumsbygget Skabotn i Myrkdalen

30/03/2023, 10:14
Har kjøpt det prosjekterte sentrumsbygget Skabotn i Myrkdalen
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Nær byggestart for Sendo og Skabotn

Prosjektet med de to eksklusive leilighetsbyggene like ved Myrkdalen Hotel ble lansert for et år siden. Det er planlagt 44 leiligheter med høy standard og kvalitet.

Toppleiligheten i Sendo på 193 m2 ble solgt først, til en sum på over 14 millioner. Dei resterende leilighetene har en pris på 4 -9 millioner.

Etter salget av Skabotn, mangler det bare salg av 5 leiligheter i Sendo før styret i Aurland Ressursutvikling kan vedta byggestart. Går alt etter planen vil arbeidet starte i mai i år, med planlagt overlevering til nye eiere i siste kvartal i 2024.

Vårstølen Utleige AS

Vårstølen Utleige AS er ett selskap som har som formål å drive utleie i Myrkdalen. Utleien er basert på fritidsboliger som selskapet enten har kjøpt til Myrkdalen Fjellandsby eller leiligheter og hytter som selskapet har bygd på tomter som de har kjøpt til Myrkdalen Fjellandsby AS.

Selskapet ble etablert under finanskrisen i 2009, og kjøpte leiligheter som Myrkdalen Fjellandsby AS ikke fikk solgt. Da, som nå, var det nesten full stopp i salg av nye leiligheter, samtidig som utleiemarkedet tok seg opp. Dette ga grunnlag for en forretningside som heilt siden starten har vært positiv for både Myrkdalen Fjellandsby AS og Vårstølen Utleige AS.

Tilpasning til annen forretningsmodell

Vårstølen Utleige har bygd opp et solid selskap med over 25 leiligheter på det meste, og organiserer utleie i avtale med Myrkdalen Hotel som bookingselskap eller via egne åremålskontrakter. Vårstølen Utleige AS har i dag en portefølje med leiligheter og tomter som har en markedsverdi i nærheten av 90 millioner.

Eierne av selskapet Vårstølen Utleige er viktige samarbeidspartnere for Myrkdalen Fjellandsby, med eiere, grunneier, bygg- og heisentreprenør og lokale investorer, som er interessert i en god utvikling av utleiemarkedet i Myrkdalen Fjellandsby.

For å passe Vårstølen Utleige sin forretningsmodell, vil Skabotn inneholde 20 leiligheter for utleie, men med same eksklusive kvaliteter og uttrykk som i de privateide enhetene i Sendo.

#myrkdalen #vårstølen utleige as
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0