Eiendom
1 minutt lesetid

Heimstaden gjør endringer i ledergruppen

4/01/2023, 10:09
Heimstaden gjør endringer i ledergruppen
Ny CFO i Heimstaden Thomas Alexander Hansen
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Arve Regland, som har hatt en kombinert CFO-stilling i Heimstaden AB og Fredensborg AS, vil ta den mer strategiske rollen som Group CFO i Fredensborg AS, da Thomas Alexander Hansen (47) er utnevnt til CFO i Heimstaden AB.

Thomas har de siste ni årene hatt ledende stillinger innen finansiell rapportering og kontroll, finansielle systemer, internasjonal skatt og kommersiell virksomhet i Scatec ASA. Før han begynte i Scatec, var han direktør for finansiell rapportering og skatt i Circle K Europe AS og revisor og rådgiver i KPMG. Thomas vil være en del av ledergruppen i Heimstaden og rapportere til konsernsjef Helge Krogsbøl. Arve vil som CFO i Fredensborg jobbe tett med Heimstadens ledergruppe, og spesielt konsernsjef og finansdirektør.

– Jeg gleder meg til å bidra til Heimstadens ambisiøse reise som et av Europas ledende eiendomsselskaper, sier Thomas Hansen.

For å styrke synergiene mellom investeringer og finansiering, vil DCM &Treasury-teamet rapportere til investeringsdirektør Christian Fladeland.

– Thomas» erfaring, kompetanse og den nye organisasjonsstrukturen setter Heimstaden i en god posisjon til å levere på våre mål, sier Helge Krogsbøl, administrerende direktør i Heimstaden AB.

– Arve vil som finansdirektør i Fredensborg fortsette å spille en viktig rolle i utviklingen av Fredensborgs forretningsenheter og strategi, inkludert tett samarbeid med Heimstaden, sier Ivar Tollefsen, styreleder i Heimstaden AB.

#heimstaden
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0