Eiendom
2 minutter lesetid

Hotel Riviera i Moss åpner dørene

24/05/2023, 07:08
Hotel Riviera i Moss åpner dørene
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– På selve dagen hvor Nordic Choice Hotels byttet navn til Strawberry, åpnet vi dørene til den nye storstuen i Moss. Hotel Riviera ligger fantastisk til på Verket – med 172 rom, egen strandpromenade og takbasseng blir hotellet knutepunktet for en helt ny del av byen. Det som en gang var Moss Jernverk fylles nå med nytt liv, i ekte rivierastil, sier eier av Strawberry, Petter A. Stordalen.

Enjoy the Riviera done differently! Hotel Riviera byr på 172 rom, alle med balkong eller fransk balkong, unike konferanse- og selskapslokaler, brasserie, barer, velværeavdeling med tilhørende takbasseng og egen strandpromenade.

– Vi har hentet inspirasjon fra alle verdenshjørner, med pulserende stemning og særegen stil skal vi sikre at gjestene våre får den ultimate Riviera-følelsen året rundt. Hos oss er det kun to årstider, sommer og nesten sommer, sier hotelldirektør på Hotel Riviera, Petter Wilhelmsen.

Norwegian Hospitality Group står som konseptutvikler og driver av hotellet, og administrerende direktør Erling M. Kristensen er optimist på vegne av byen og hele Oslofjordregionen.

– Hotel Riviera blir et enestående destinasjonshotell og en designperle som vil vekke stor oppmerksomhet i Norge, Norden og internasjonalt. For Moss og omegn vil denne satsingen bidra sterkt i den positive byutviklingen som finner sted på Verket i Moss.

Hotelldirektør Petter Wilhelmsen forteller at interessen for prosjektet har vært stor og at det allerede er booket inn begivenheter på hotellet.

– Til helgen skjer det store begivenheter på hotellet og det første Riviera-bryllupet finner sted. Vi har også hatt en fantastisk etterspørsel i bookinger, og gleder oss til å ønske gjester og lokalbefolkningen velkommen til Hotel Riviera, avslutter Wilhelmsen.

Hotel Riviera er sammen med søsterhotellene Son Spa, Farris Bad og Strömstad Spa & Resorts en del av Nordic Hotels & Resorts, en samling unike, enkeltstående hotell i Strawberry (tidligere Nordic Choice Hotels).

#moss #norwegian hospitality group #strawberry
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0