Eiendom
1 minutt lesetid

Hun er ny CEO i Citycon

14/03/2024, 10:00
Hun er ny CEO i Citycon
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Henrica Ginström er i dag COO, og har tidligere har hatt rollene som kommersiell direktør i Norge og visepresident for investorrelasjoner og kommunikasjon. Hun har en mastergrad i teknologi fra Aalto-universitetets tekniske høyskole i Helsingfors, i tillegg til mastergrad i økonomi fra Hanken Handelshøyskole, også i Helsingfors.

– Jeg er glad for å kunne presentere Henrica Ginström som ny CEO i Citycon. Henrica har bred erfaring og dyp forståelse av vår virksomhet, og vi mener hun er den rette personen til å lede selskapet i et detaljhandelsmarked i stadig endring. Jeg er trygg på at Henrica og de flinke ansatte i Citycon, vil skape verdier og ta selskapet til neste nivå, til det beste for selskapets samarbeidspartnere, sier Katzman.

– Jeg er veldig glad for å få muligheten som CEO i Citycon. Det har vært en glede å jobbe i Citycon de siste 13 årene, og jeg ser frem til å være med å skape selskapets fremtid sammen med det sterke teamet i Citycon. Selskapets strategi forplikter oss til å fokusere på sentre av høy kvalitet i sterke og voksende markeder i de store nordiske byene, sier Henrica Ginström, påtroppende CEO i Citycon.

#citycon #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0