Eiendom
1 minutt lesetid

Julie Sandvik er Solons nye utviklingsdirektør 

22/11/2023, 07:55
Julie Sandvik er Solons nye utviklingsdirektør 
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Nye utfordringer

Julie Sandvik avsluttet nylig sitt arbeid med Værste i Fredrikstad. En eiendomsutvikler med fokus på byutvikling og transformasjon av gammelt industriområde til boliger, næring, handel og utdanning.

Hun har bakgrunn som sivilingeniør i bygg fra NTNU, og over 20 års fartstid i bransjen.

– Jeg er stolt av hva jeg har fått være med på av byutvikling og store komplekse kombinasjonsprosjekter med Værste, men følte at tiden var inne for nye utfordringer. Solon sine boligprosjekter har en x-faktor som hele bransjen ser opp til, og jeg er stolt av å få muligheten til å forvalte, påvirke og utfordre dette i årene som kommer, sier Sandvik.

Fokus i utfordrende tider

– Fokuset på kvalitet og egenart er noe som appellerer til meg og er en av grunnene til at jeg finner Solon så attraktiv. Jeg gleder meg til å være med på å sette min signatur på Solon sine prosjekter i fremtiden.

– Det er flere faktorer som spiller inn på boligmarkedet der vi står nå, og nybygg er uten tvil hardest rammet. Høye kostnader, økende renter og global uro gjør sitt til at det forventes enda mer av selskapet, de ansatte og prosjektene, fortsetter hun.

#ny på jobb #solon eiendom
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0